• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Talijanski tjedan u Lidlu PDF Print E-mail

lidl-italijaPrvi mjesec članstva Hrvatske u Europskoj uniji u Lidlovim je trgovinama protekao uz dobrodošlicu susjednih zemalja kroz Europske tjedne, pri čemu su se Lidlovi kupci iz tjedna u tjedan imali priliku upoznati s tradicionalnim specijalitetima odabranih zemalja. Tako su svi zainteresirani mogli kušati specijalitete Italije, Austrije, Češke, Mađarske i Francuske, a zbog velikog interesa kupaca za kraj će se ponoviti talijanski tjedan.

Također, baš kao što Lidl Hrvatska upoznaje svoje kupce sa stranim specijalitetima, Lidl Mađarska upoznaje svoje kupce sa specijalitetima nove članice Europske unije, pa su tako prepoznatljivi hrvatski proizvodi plasirani na mađarsko tržište.

Od četvrtka, 1. kolovoza, u svim Lidlovim trgovinama, u sklopu još jednog, posljednjeg europskog tjedna, bit će dostupni ukusni specijaliteti tipični za talijansku kuhinju. Italija je između ostalog poznata kao zemlja visoke mode i zavodnika, a najzavodljivija je nedvojbeno bogata gastronomska ponuda. Malo tko joj može odoljeti, a Lidlovi će kupci narednih tjedan dana imati priliku prepustiti se čarima talijanskih okusa, jer će se na policama između ostalog naći i ukusni Tortelloni i Pizza Margarita Taverne Giuseppe, Italiamo Mozzarella di Bufala, pravo talijansko maslinovo ulje – Olio di oliva te Italiamo sladoled s preljevom od badema, a sve po pristupačnim cijenama.