• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Njemačko-hrvatska komora izdala 'Katalog hrvatske industrije hrane i pića' PDF Print E-mail
Wednesday, 29 February 2012 14:14

Hrvatska prehrambena industrija može europskom tržištu ponuditi visokokvalitetne i izvorne proizvode. Njemačka je veliko i strateški važno tržište za hrvatske proizvođače hrane i pića, a njegovo značenje će se dodatno povećati ulaskom Hrvatske u Europsku uniju. S ciljem poticanja izvoza hrvatskih prehrambenih proizvoda i pića, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora izdala je “Katalog hrvatske industrije hrane i pića“. Katalog sadrži popis najznačajnijih proizvođača/prerađivača hrane i pića u Hrvatskoj te kratak sažetak o stanju i potencijalu hrvatske prehrambene industrije.

Katalog je objavljen na njemačkom jeziku s nakladom od 1000 primjeraka i besplatno se distribuira predstavnicima trgovine i prehrambene industrije, udruženjima trgovaca te institucijama kao što su Industrijske i trgovinske komore i stručnim medijima diljem Njemačke. Publikacija će se također distribuirati na važnijim sajmovima prehrambene industrije u Njemačkoj.

Njemačko–hrvatska industrijska i trgovinska komora redovito sudjeluje na brojnim gospodarskim forumima i događajima u Njemačkoj gdje ima priliku zastupati hrvatske gospodarske interese i promovirati mogućnosti suradnje njemačkih i hrvatskih gospodarstvenika te predstaviti ovu publikaciju.Besplatan primjerak kataloga u tiskanom izdanju ili kao PDF-dokument može se naručiti na web stranici http://kroatien.ahk.de pod rubrikom Publikacije.