• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Henkel: LOVABLES - jer volite svoju odjeću PDF Print E-mail
Thursday, 06 December 2018 17:04

henkel-lovables

Bogati deterdžent za rublje Lovables s mikro uljima nudi vam posebno nježno čišćenje odjeće, a omekšivači Lovables Perfume & Care pružaju dugotrajan miris i laganu njegujuću formulu za pranje nježnog rublja. Naša je omiljena odjeća od sada stalno uz nas, poput dobrog i pouzdanog prijatelja. Može nam dati potrebno samopouzdanje da se osjećamo odlično: može nas oraspoložiti tijekom glamuroznih večernjih zabava ili poboljšati osjećaje opuštenosti i ugode u našim životima. Našoj omiljenoj odjeći, koju jako volimo i često nosimo, potrebno je podariti posebnu pažnju, jednako kao i nama samima. A zahvaljujući kolekciji Lovables, našoj će odjeći svako novo pranje biti poput tretmana u salonu za ljepotu.

Šampon (deterdžent) za rublje Lovables

Kolekcija deterdženata za rublje Lovables njeguje tkanine posebno blagim pranjem. Potpunu brigu o vlaknima omogućuje visokokvalitetna bogata formula za njegu s mikro uljima. Boje i uzorci zadržavaju svoju blistavost, a oblik tkanine ostaje netaknut. Potpuno nova kolekcija deterdženata za rublje Lovables dostupna je u trima različitim varijantama kako bi se prilagodila različitim potrebama vašeg rublja (Vivid Colors, Seductive Darks i Innocent White) i pružila vašoj odjeći točno onakvu njegu kakva joj je potrebna.

Regenerator (omekšivač) za rublje Lovables

Kolekcija omekšivača Lovables Perfume & Care koristi se zajedno s asortimanom deterdženata za rublje kako bi se ostvarila besprijekorna ekskluzivna njega vlakana, dugotrajan miris i neodoljiva mekoća. Tri varijante omekšivača (Velvet Dream, Fresh Sensation, Cashmere Kiss) pobrinut će se da uvijek imate nevjerojatno mekanu odjeću koju nikada nećete poželjeti skinuti sa sebe. Također, zavodljivi mirisi naglašavaju i individualan stil njihova vlasnika.

Moderna ambalaža

Kolekcija Lovables u modernim je bocama od stopostotne reciklirane plastike koje je također moguće potpuno reciklirati.